• Beställ KT!

  Prenumerera på Karlstads-Tidningen i sex månader för bara 398 kronor.

 • Prenumerera

  1. Prenumerera på Karlstads Tidningen

  2. Autogiro, 57 kr/mån
   4 mån, 284 kr
   6 mån, 398 kr
   12 mån, 684 kr
  3. Loading ...
  • Kåta kvinnor den nya målgruppen

   Jag funderar på att skriva en erotisk roman baserad på min största sexuella tonårsfantasi. Nu är det nämligen sex som säljer i bokhyllorna. Ni har väl inte missat E L James, en brittisk tonårsmorsa vars sexuella fantasier har resulterat i sexromanen ”Femtio nyanser av honom”, som blivit en braksuccé världen över? Redan har 40 miljoner exemplar sålts. Boken handlar om ett sadomasochistiskt förhållande mellan en sexuellt erfaren, dominant man och en ung, oerfaren kvinna (visst hade det omvända varit lite roligare?). Jag har inte läst den, än, men gett bort den till min 62-åriga, nätdejtande mamma i födelsedagspresent. Däremot skumläste jag snabbt några av de omtalade sexskildringarna innan jag slog in den. Så klart!
   Upphetsande? Ja, om man tänder på att bli fastbunden och att vara totalt i händerna på en man under sexakten. Personligen skulle jag nog föredra att vara den som håller i piskan eller sätter den andre i handbojor, jag får nämligen lätt panik om jag blir instängd eller känner mig fastlåst. Fast å andra sidan vore det kanske jäkligt gött att slippa styra upp situationen och bara bli tillfredsställd? Det är en kittlande kontrast till hur det är idag. Nu förväntas man som kvinna snarare vara en vild tiger än en död sill i sängen.
   1988 var jag så långt ifrån en sexgudinna man kan komma: 13 år, halvfet, småfinnig och okysst. Som jag hatade min otympliga kropp! Killarna på högstadiet skänkte mig inte en blick, men det gjorde inget för de var idioter nästan allihop. Losers. I stället åtrådde jag min amerikanska, sexiga musiklärare Tom. Han hade mustasch, brunt hår, härliga chokladbruna ögon och en otroligt sexig brytning. Mmm. På rasterna hängde jag ofta ensam i den avlägsna och öde korridoren där musiksalen låg. Ibland hade jag tur och Tom dök upp, log förföriskt och sa ”Hi Anna”, vilket fick hela jag att rysa av välbehag. I mina fantasier hade jag på något magiskt vis gått ner de där förhatliga tio extrakilona, fått skitsnygga tuttar och långt, svallande hår ner till den fasta rumpan. Skolans hetaste babe var jag. När alla andra gått hem, knackade jag på dörren till musiksalen iförd raffset och pumps. Naturligtvis kunde den gifte Tom inte motstå denna otroligt läckra Anna Bäcksholm utan slet av mig den minimala klädseln och så förlustade vi oss bland trumset, syntar och gitarrer. Sen skilde han sig från sin fru, sa upp sig och tog med mig till Amerika där vi levde lyckliga i alla våra dagar.
   Och faktiskt blev jag av med min övervikt under några anorektiska månader i åttan. Och håret blev längre och jag snyggare. Absolut inte skolans babe, men helt okej. Fast Tom gjorde ändå aldrig något move. Men det ska han definitivt göra i min kommande sexroman!

  • Nyhetsinfo

   Har du en nyhet? Stor, liten, allvarlig, glad? Vi vill gärna ha den – först! Tipsa oss på
   telefon: 054-22 14 20,
   e-post: redaktion@kt.se