• Beställ KT!

  Prenumerera på Karlstads-Tidningen i sex månader för bara 398 kronor.

 • Prenumerera

  1. Prenumerera på Karlstads Tidningen

  2. Autogiro, 59 kr/mån
   4 mån, 295 kr
   6 mån, 414 kr
   12 mån, 711 kr
  3. Loading ...
  • Han kysser henne ömt…

   Nu har jag återigen drabbats av krönikörens värsta mardröm, vad tusan ska jag skriva om? Jag skrev en krönika och skickade in till redaktionen men så såg jag att jag var en vecka för tidig och den krönikan får skrotas eftersom den blir inaktuell med en veckas fördröjning. Jag försöker alltid få med lite humor i mina krönikor men när jag tittar tillbaka så har de senaste inte varit särskilt humoristiska. Om man kommer på ett ämne att skriva om så ska ju helst det roliga höra ihop med ämnet som krönikan handlar om. Därför blir denna krönika helt ägnad åt humor och vi börjar med en sportrelaterad historia.


   Några kvinnor spelade golf. På ett av hålen fick en av damerna en ruskig snedträff och sände bollen in i en grupp av män som stod och väntade på sin tur att slå på ett annat hål. Kvinnan sprang genast dit för att be om ursäkt och för att se hur det hade gått. När hon kom fram låg en av männen på marken med händerna mellan benen och vred sig i plågor. – Får jag se på det där, frågade kvinnan.  – Nej! Det…..går snart………..över, stönade mannen.
   – Sluta tramsa nu, sa kvinnan, jag är sjuksköterska och vet precis hur man tar hand om den här sortens skador.
   Kvinnan rullade över mannen på rygg och förde hans armar åt sidorna. Därefter öppnade hon försiktigt hans byxor och stack ner handen och började massera. Efter en stund frågade hon:
   – Känns det lite bättre nu?
   – Ja, det känns fantastiskt bra, sa mannen, men jag har fortfarande lika ont i tummen!
   Jag ska avsluta med min absolut roligaste historia. Visst, det förekommer en del snusk, så är du känslig för det får du sluta läsa här. Denna historia utspelar sig i Ekshärad under 1940-talet. Riksteatern var ute på turné och ordenshuset var fyllt till bristningsgränsen, man hade gått man ur huse för att se detta! I första akten dör kvinnan som spelar huvudrollen i armarna på sin älskade. Det är knäpptyst i salongen men tystnaden bryts av en röst som skriker:
   – Pass på å pipp´na mens ho ä varm!
   Skådespelarna blev naturligtvis mycket upprörda och funderade på att avbryta föreställningen, men blev övertalade att fortsätta. För att förhindra liknande tilltag från publiken hämtade man dit fjärdingsman Persson. Persson var en man som ingav respekt, han var stor och stark och han satte sig längst fram för att avstyra att det hände igen och akt två kunde ta sin början.
   I denna akt har mannen, som förlorade sin älskade, fått tag på en ny kvinna. Han kysser henne ömt och länge innan han säger:
   – Finns det några varmare, mjukare, skönare läppar än dina? Då reser sig Persson upp, drar båda sina pistoler och vänder sig mot publiken och säger: – Den förste som säger fetta, skjuter jag!
   Trevlig sommar!

  • Nyhetsinfo

   Har du en nyhet? Stor, liten, allvarlig, glad? Vi vill gärna ha den – först! Tipsa oss på
   telefon: 054-22 14 20,
   e-post: redaktion@kt.se