• Beställ KT!

  Prenumerera på Karlstads-Tidningen i sex månader för bara 398 kronor.

 • Prenumerera

  1. Prenumerera på Karlstads Tidningen

  2. Autogiro, 57 kr/mån
   4 mån, 284 kr
   6 mån, 398 kr
   12 mån, 684 kr
  3. Loading ...
  • En bättre tidning med vassare nyheter

   Vassare, egna, nyheter och tydligare uppdelning av materialet i tidningen. Det är en del i det förbättringsarbete som i dag kulminerar med ”nya” Karlstads-Tidningen där vi blickar mest framåt.
   På sidan 3 finner ni ”Nytt i stan” med nya butiker och restauranger, nedläggningar, nybyggen, renoveringar och annat smått och gott som är både kul och bra att veta.
   Lokala nyheter kommer alltid högt upp i läsarundersökningar och det ska vara vårt fokus. När ni nu slår upp sidorna 4-5 så ska ni alltid finna en bra, egen, nyhet från Karlstad, gärna ackompanjerad av informativ grafik eller bra bilder. I dag sätter vi spotlighten på det segregerade Karlstad.
   Ytterligare sidor med bra nyheter från Karlstad följer och där efter Hammarö med både nyheter och reportage.
   ”Intervjun” är en annan nyhet där vi varje vecka ställer frågor till en aktuell person och till Kultur & nöje viks ett par sidor.
   Ett riktigt bra Karlstadsreportage bjuder vi på varje vecka och på Då -sidan kan ni förvänta er många spännande tillbakablickar, något våra läsare saknat. Denna vecka får ni följa med på en Orrleksodyssé.
   Allt detta gör vi för att ni ska få en tidning i takt med tiden –  avslöjande, informativ, intressant och underhållande.
   I allt tidningsmakeri behövs tips så ni är hjärtligt välkomna att höra av er på telefon, brev eller mejl.
   Självklart blir vi också jätteglada om ni gillar oss, berättar det för andra så att vi får fler prenumeranter och läsare för att kunna stå ännu starkare i en hård mediakonkurrens. Den tuffaste och mest omvälvande jag upplevt under mina 37 år som journalist.
   Men Karlstads-Tidningen, 134 år ung, viker inte ner sig utan vill vara med länge än. Men då måste vi ha ett attraktivt erbjudande och det tycker jag att vi kan presentera i dag.

  • Nyhetsinfo

   Har du en nyhet? Stor, liten, allvarlig, glad? Vi vill gärna ha den – först! Tipsa oss på
   telefon: 054-22 14 20,
   e-post: redaktion@kt.se